Telstar vanavond tegen Jong AZ in vierde speelronde Jupiler League

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op de ongewone dinsdagavond speelt Telstar vanavond de laatste wedstrijd uit de vierde speelronde van de Jupiler League.

(bron: NH Nieuws)

De Velsenaren hoeven slechts een kilometertje of 25 te rijden, want in het AFAS Stadion is het gepromoveerde Jong AZ de tegenstander. De wedstrijd is vanaf 19.55 uur in z’n geheel te beluisteren via de livestream van mediapartner NH Nieuws.

Mike Snoei niet blij
Trainer Mike Snoei van Telstar sprak maandag nog maar eens zijn verontwaardiging uit over de speeldag. Wie op vrijdag een beloftenteam treft, is veel beter af dan als je zo’n team na het weekend met de reserves van het eerste elftal ontmoet.

Of de AZ-trainers Martin Haar en Denny Landzaat inderdaad over een versterkt elftal kunnen beschikken, moet blijken. Het is wel de bedoeling dat de van Club Brugge gehuurde Ricardo van Rhijn voor het eerst zijn opwachting maakt in een shirt van de Alkmaarders. Verder kunnen ook de vier (jeugd)internationals die in de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Jong FC Utrecht ontbraken weer meedoen.

Telstar helemaal fit
Bij Telstar is iedereen fit. De Velsense club heeft de selectie op de valreep nog van een kwaliteitsimpuls voorzien door Mohammed Osman (ex-Vitesse) te contracteren. Luxemburgs international Gerson Rodrigues is na zijn spectaculaire optreden in de WK-kwalficatiewedstrijd tegen Frankrijk ook weer terug.

Jong AZ – Telstar begint vanavond om 20.00 uur. Verslaggevers op NH in Alkmaar zijn Edward Dekker en Rob Wanst.

Cookieinstellingen