Loepzuivere Hattrick Hamdaoui (Telstar) tegen FC Oss

Telstar speelde vrijdagavond voor de derde keer op rij gelijk. Ditmaal was koploper FC Oss de tegenstander. Telstar zette een 0-2 achterstand om in een 3-2 voorsprong dankzij een loepzuivere hattrick van Mohammed Hamdaoui. Maar in de slotfase kwam FC Oss toch nog langszij.

(bron: NH Nieuws)

Telstar begon slecht aan de wedstrijd. Al na zes minuten stond de ploeg van coach Mike Snoei op achterstand. Uit een voorzet van Thijs van Pol tikte Richard van der Venne de bal bij de tweede paal achter keeper Rody de Boer. Na twintig minuten bracht Snoei Oussama Zamouri in het veld voor Edo Knol om wat meer aanvallende impulsen te krijgen. Telstar kreeg wel wat kansjes, maar aan de andere kant kon Istvan Bakx in de 38e minuut de 0-2 hard binnen schieten.

Hattrick Hamdaoui
Kort na de rust was er dan toch de aansluitting voor Telstar. Mohammed Hamdaoui kon na een mooie combinatie door het midden voor de 1-2 zorgen. Maar de jongensdroom van Hamdaoui was nog niet voorbij, want hij zorgde ook voor de 2-2 in de 59e minuut en vijf minuten later met een prachtige actie zelfs voor de 3-2, een zuivere hattrick dus.

Gelijkmaker Adarabioyo
Na die prachtige hattrick leek Telstar op de eerste overwinning van het seizoen af te stevenen, maar na een vrije trap, waarbij de bal op de paal terecht kwam, was Adarabioyo snel bij de bal en scoorde de gelijkmaker voor FC Oss: 3-3. In de extra tijd was FC Oss nog dicht bij de overwinning, maar dat bleef de ploeg van Mike Snoei bespaard.

Telstar staat na drie speelronde op de elfde plek met drie punten.

Opstelling Telstar: de Boer: Brito, Van Heertum, Van Iperen, Cabral (Sno/62); Korpershoek, Knol (Zamouri/20), Toretta; Schouten, Hamdaoui (Johnson/89), Novakovich

Opstelling FC Oss: Mous; Pique (De Regt/46), Kaak, Bakx, Stuy v.d. Herik, v.d. Sluys, Janssen, Quekel, Fleuren, v.d.Venne, v.Pol