Live-schilderen op de binnenmuren van de Stadsschouwburg

09 jul , 18:26 Nieuws
img 6911 1
Aangeleverd
VELSEN - Sinds een jaar is Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen een inspirerende samenwerking aangegaan met Stichting Beeldend Kunstenaars Velsen. Tot nu toe hebben drie leden hun werk geëxposeerd in de huidige schouwburg. Deze succesvolle samenwerking zet zich voort op de alternatieve locatie in de haven van IJmuiden, want - zoals je wellicht hebt gehoord - het theater aan de Groeneweg gaat tijdelijk dicht voor een vernieuwing.
In aanloop naar deze veranderingen organiseren Stadsschouwburg Velsen en Stichting Beeldend Kunstenaars Velsen samen een unieke activiteit: het beschilderen van de binnenmuren van de schouwburg tijdens de finaleweek LICHT UIT LICHT AAN, de allerlaatste week voordat de schouwburg tijdelijk sluit voor de verbouwing.
Ben je een beeldend kunstenaar en woon je in de gemeente Velsen? Doe mee op 18, 19 en/of 20 juli, tussen 10 en 18 uur en beschilder de binnenmuren van de foyer met het thema “Licht uit, Licht aan”. Verf en kwasten zijn aanwezig.
Het thema is “Licht uit, Licht aan”, wat breed en theatraal mag worden opgevat. Laat je fantasie de vrije loop en geef kleur aan de muren!
Er zijn al negen enthousiaste aanmeldingen. Dus, heb je zin om op de schouwburgmuren jouw creatieve bijdrage te leveren? Meld je dan aan. Dat kan door te mailen naar Beeldend Kunstenaars Velsen: [email protected] . Ook niet-leden van BKV zijn van harte welkom!