BeestenBenders uit Velsen gaan Rommelen en Trommelen bij Pieter Vermeulen Museum

Foto:

VELSEN – Dit jaar viert De BeestenBende zijn 20e jubileum. In die 20 jaar zijn al meer dan 15.000 jonge vrijwilligers op pad geweest om hun buurtjes schoner en leefbaarder te maken voor mens en dier. Ook Velsen doet al zo’n 10 jaar(!) fanatiek mee. En al dat harde werk verdient een beloning. Daarom kunnen BeestenBenders zich gratis aanmelden om op woensdag 29 mei te gaan Rommelen en Trommelen bij het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis.

Samen met basisschoolleerlingen in Velsen komt De BeestenBende in actie voor de dieren in de buurt – en alles en iedereen die hier lekker wil samenleven. Ondertussen zijn de BeestenBenders met hun afvalknijpers en opvallende hesjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dankzij al die energie die de scholieren in hun omgeving stoppen, mocht De BeestenBende begin dit jaar de Vakjury Award voor Duurzaamheid in ontvangst nemen (categorie Opruimen Lokaal). Een mooie start van een feestelijk jaar.

Creatieve muziekmiddag
In het Pieter Vermeulen Museum gaan de BeestenBenders aan de slag met hun eigen trommel, en leren ze hoe ze het mooist kunnen trommelen. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd, en de deelnemertjes krijgen échte trommelstokken. En een feest is natuurlijk niet compleet zonder een traktatie. Daarom krijgen de deelnemers na alle activiteiten wat lekkers.

Aanmelden kan nog tot woensdag 22 mei, via de kalender in de gratis BeestenBende-app of de ‘events’ pagina op de website. Telefonisch of via de mail aanmelden is ook mogelijk. Wees er snel bij, want vol is vol!

Speciale challenges
Het hele jaar door beleven de BeestenBende-teampjes allerlei leuke avonturen. En om dit jubileumjaar nóg bijzonderder te maken, organiseert De BeestenBende vier spannende challenges. Deelnemers strijden in hun eigen teampjes voor punten om kans te maken op de felbegeerde BeestenBende 20 jaar Award. Met als kers op de taart: de spannende finale tijdens de BeestenBende 20 jaar! dagen in Burgers’ Zoo.

Tijdens het evenement op 29 mei in krijgen de BeestenBenders meer te weten over de challenges en hoe zij zich kunnen aanmelden. Kijk voor meer informatie over de BeestenBende op www.mijnbeestenbende.nl.

Cookieinstellingen