Anthony Correia nieuwe hoofdtrainer Telstar

Foto: Wim Meijer Fotografie

VELSEN – Met ingang van seizoen 2024/2025 is Anthony Correia de nieuwe hoofdtrainer van Telstar. Hij heeft een contract getekend voor twee seizoenen. Voor Anthony wordt het de eerste klus als hoofdtrainer in het betaalde voetbal.

(door: redactie / bron: Telstar / foto: Wim Meijer)

Correia zal wordenbgeassisteerd worden door Gertjan Tamerus en Rory Roubos. Gertjan Tamerus gaat deze klus combineren met het hoofdtrainerschap bij Koninklijke HFC. Hij heeft een contract getekend voor één seizoen.

https://twitter.com/telstar1963nv/status/1782341068450660618

Rory Roubos gaat deze rol combineren met die van hoofd jeugdopleiding bij Telstar. Hij heeft als assistent-trainer een contract getekend voor de duur van één seizoen en zal nog minimaal twee seizoenen ook hoofd jeugdopleiding blijven.

Algemeen directeur Telstar, Leon Annokkée: “Anthony is een kind van de club. Jeugdspeler, eerste elftalspeler en straks assistent-trainer geweest. Daarnaast ook in het amateurvoetbal succesvol als hoofdtrainer. Telstar wil de komende jaren meer invulling geven aan regionale herkenbaarheid en met deze samenstelling van de technische staf geven we hier ook richting aan”.

Anthonie speelde tijdens zijn actieve voetbalcarrière 350 wedstrijden voor Telstar. Daarna was hij 7 seizoenen werkzaam als assistent. Vorig seizoen behaalde hij zijn hoogste trainersdiploma.

Hieronder een interview dat IJmond Nieuws vorig jaar had met Anthony Correia

Cookieinstellingen