Telstar met 3-0 onderuit tegen Jong Ajax

Jong Ajax heeft vrijdagavond overtuigend gewonnen van Telstar. In de tweede helft moesten de Velsenaren drie doelpunten van de Amsterdammers incasseren.

De eerste helft leek de brigade van Mike Snoei de wedstrijd nog aardig onder controle te hebben. Weliswaar was Jong Ajax het meest aan de bal, maar de grootste kansen waren voor Telstar. Vlak voor rust moest Telstar-doelman Jeroen Houwen echter tweemaal in actie komen op schoten van Danilo Pereira da Silva en Nicolas Kühn

Na de rust ging het echter snel. Na zes minuten opende Jong Ajax de score. Via een been van Telstar verdween de bal na een schot van Jurgen Ekkelenkamp in het doel. Dertien minuten later deed Da Silva daar nog een schepje bovenop door vanaf de rand van de 16 de bal in de korte hoek te schieten.

Met nog tien minuten op de klok was het invaller Dennis Johnsen die uiteindelijk de eindstand op 3-0 bracht.

Door dit verlies is Telstar nu weggezakt naar de 13e plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 9 punten uit 8 wedstrijden. Volgende wedstrijd is op vrijdag 12 september. Dan speelt Telstar uit tegen Helmond Sport dat op dit moment op de 18e plaats staat met 5 punten.

Klik HIER voor het interview van mediapartner NH Nieuws met Telstar-trainer Mike Snoei