Hardlopen op verlichte atletiekbaan

Foto: Karin Dobber

Atletiekvereniging Suomi maakt het mogelijk om ’s winters te trainen op verlichte atletiekbaan, begeleid door ervaren hardlooptrainer.

De tijd van donkere avonden is aangebroken. Voor veel hardlopers is dat een reden om de hardloopschoenen in de kast te laten staan. Dat hoeft nu niet meer. Deze winter kan men ’s-avonds trainen op de verlichte baan van atletiekvereniging Suomi in Santpoort. Vergeet de stoepranden, het lokale bospaadje of het donkere fietspad. Lopen op een verlichte atletiekbaan is een heerlijke nieuwe wereld.

Naast goed zicht krijgt men op de atletiekbaan van Suomi training van een ervaren hardlooptrainer. Men maakt sneller progressie doordat actief wordt gewerkt aan looptechniek en houding. De training omvat ook intervaltrainingen: dit is de meest effectieve manier om aan snelheid te werken.

Donker, regen, wind of kou? Deze winter dus geen excuus meer om de hardloopschoenen te laten staan. De training op de baan bij AV Suomi gaat altijd door en het is er gezellig. Voor meer informatie of inschrijven kijk op www.avsuomi.nl

Cookieinstellingen