Vanavond ‘touwtje springen’ in Stadsschouwburg Velsen

Foto: Stadsschouwburg Velsen

Touwtje springen saai? Niet als je DDF Crew heet! Zij tillen het kinderspel naar een nieuwe hoogte door het brengen van een duizelingwekkend snelle mix van humor, tricks, spektakel, acrobatiek, hiphop en breakdance.

“In, spin, de bocht gaat in” maar dat op een stevige beat, uiteraard in combinatie met een constant draaiend springtouw. ‘Extreme jump rope entertainment’ noemen ze het en je weet niet wat je ziet.

Deze verbluffende en onvergetelijke show – geschikt voor jong en oud! – is vanavond, donderdag 19 oktober (19.30 uur!) te zien in de Stadsschouwburg Velsen. Voor de show, die ‘Retuned’ heet, zochten de Vlaamse mannen van DDF Crew de samenwerking met topdansers en andere bevriende artiesten.

Ooh en aah
Het spelplezier en de energie spatten van het podium bij DDF Crew. Oohs en aahs volgen elkaar snel op. “Het publiek zat op het puntje van hun stoel,” schreven ze in Vlaanderen. “Dit is touwtje springen van een hoog niveau. Spektakel verzekerd.” DDF Crew is in 2003 opgericht door drie broers en een vriend. Ze werden bekend toen ze meespeelden in de videoclip van ‘Rise Up’ van Yves Larock. In 2012 wonnen ze met overmacht ‘Holland’s Got Talent’. Daarmee wonnen ze onder meer een optreden in Las Vegas. Inmiddels treedt de groep, die touwtje springen combineert met streetdance, op in onder meer Australië, Japan, Engeland, Frankrijk, Rusland en, binnenkort, Velsen!

Prijs: € 26, incl. pauzedrankje en garderobe. Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.

Cookieinstellingen