Avonturenmusical ‘DUMMIE DE MUMMIE’ vrijdag 20 oktober in Stadsschouwburg Velsen

Foto: Stadsschouwburg Velsen

Na een hele reeks boeken, en drie films nu ook een familiemusical. Vrijdag 20 oktober zijn Dummy, Goos en Klaas in de Stadsschouwburg in IJmuiden.

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond en je ziet ineens een mummie in je bed! Wat doe je dan? Je knijpt je ogen dicht en hoopt dat hij weg is als je ze weer open doet. Maar dan is die gekke mummie er nog steeds. Wat nu?

Producent Rick Engelkes (o.a. ‘Dolfje Weerwolfje’ en ‘Dik Trom’) brengt een vrolijke musical naar de razend populaire boeken van Tosca Menten: ‘Dummie de Mummie’. Voor iedereen vanaf 6 jaar is de musical te zien op vrijdag 20 oktober (19.00 uur!) in de Stadsschouwburg Velsen.

Hoofdrol voor Thijs Overpelt
Wie afgelopen seizoen The Voice Kids volgde, zag dat het 12-jarige talent Thijs Overpelt uit Castricum een finaleplaats in de wacht sleepte. Hij verloor weliswaar, maar won ook iets, namelijk de hoofdrol in de musical ‘Dummie de mummie’! Thijs zal, afgewisseld met drie andere jongens, de rol van Goos voor zijn rekening nemen. Verder spelen onder meer Finn Poncin (‘Pipi Langkous de musical’) en Roos van Erkel (bekend van de film ‘Het bombardement’ met Jan Smit en de musical ‘Het meisje met het rode haar’) mee. ‘Dummie de mummie’ is een musical met een flinke dosis spanning, humor en natuurlijk muziek.

Snackmenu
Voorafgaand aan ‘Dummie de Mummie’ biedt de Stadsschouwburg Velsen (groot)ouders en hun kinderen de mogelijkheid om gezellig samen te eten in het theater. In de REX-foyer wordt een heus snackmenu (patat, frikandel en theaterverrassing) geserveerd. Het snackmenu is apart bij te bestellen voor € 7,50 per menu.

Prijs: € 19,50, kinderen t/m 12 jaar € 17,50, incl. garderobe. Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.

Cookieinstellingen