Snowplanet Spaarnwoude één dag een ‘beestenboel’

Afgelopen vrijdag, 29 september, was het dolle pret op de skipiste van Snowplanet in Spaarnwoude. Niet voor beginnende of gevorderde skiërs, maar voor honden.

Als ludieke opening van het nieuwe skiseizoen en tevens als een soort vroege Dierendagactie stelde Snowplanet de hele dag de skipiste beschikbaar voor honden en baasjes. Voor veel honden was dat even wennen, zo vanuit de buitenlucht (op dat moment iets boven de 20 graden) zomaar de vrieskou in van min 5 graden om vervolgens rollebollend met soortgenoten door de sneeuw te gaan.

Voor de husky’s bleek dat overigens geen probleem. Voor deze vaDe koude werkte duidelijk opn origine poolhonden was het meer een soort van ‘thuiskomen’. 

Na deze dag zijn de skipistes (nadat de sneeuw is vervangen) weer helemaal het domein van de skiérs. Komend weekend (7 en 8 oktober) is weer het openingsweekend van Snowplantet met gratis proeflessen, kids-activiteiten, kleding outlet en nog veel meer. Kijk vooor het complete programma op http://www.snowplanet.nl/opening/ 

Cookieinstellingen