Zeewijkpassage feestelijk geopend

Foto: Ton van Steijn

Vanmiddag, vrijdag 16 maart,  heeft wethouder Arjen Verkaik de officiële opening verricht van Winkelcentrum Zeewijkpassage

De opening gaat niet onopgemerkt voorbij. Gedurende de hele dag is er muziek, voor de kinderen is er een goochelaar en een clown met ballonnen, en verder zorgen de winkeliers voor een hapje en een drankje.

Later op de dag is er ook een loterij waarmee vier vakantiereizen naar Frankrijk kunnen worden gewonnen. De verloting gebeurt om 17.00 uur.

Bijna 25 jaar na vorige verbouwing weer helemaal ‘van deze tijd’
De verbouwing heeft ervoor gezorgd dat het uit 1970 daterende Winkelcentrum er de komende jaren weer goed tegen kan. In 1994 vond de laatste verbouwing plaats. En dan praten we alweer over bijna 25 jaar geleden. Het was dus de hoogste tijd dat de Zeewijkpassage transformeerde naar een modern winkelcentrum.  Dankzij het ontwerp van Hein Koolstra van Koolstra & Partners is dat prima gelukt.

In de Zeewijkpassage vindt men nu een vernieuwde Aldi-formule, een DekaMarkt World of Food, een nieuwe Action, een nieuwe drogisterij, nieuwe winkels van Primera en Mister Shi, een bloemist, slager, bakker, slijterij, apotheek, kapsalon en schoonheidssalon de Bodymanager.

Meer foto’s van Ton van Steijn
Kijk voor meer foto’s van de opening van de Zeewijkpassage op: OPENING ZEEWIJKPASSAGE

Cookieinstellingen