Novakovich wint eerste Bronzen Stier

Foto: Wim Meijer Fotografie

Andrija Novakovich is verzekerd van in ieder geval één Bronzen Stier, zij het nipt. De aanvaller van Telstar scoorde acht keer in de derde periode.

Ook Jordy Thomassen van Helmond Sport vond acht keer het net in de derde periode. Doorslaggevend was echter het aantal speelminuten. De Telstar-spits had behaalde zijn score binnen  808 minuten. Dat waren twee minuten minder dan Jordy Thomassen.

Saillant detail is dat Novakovich ook weet hoe het is om in de schoenen te staan van Thomassen. In de eerste periode moest hij de titel als topscorer aan Mart Lieder laten, omdat de spits van FC Eindhoven zes minuten minder nodig had voor een gelijk aantal treffers.

Beste speler
Andrija Novakovich is ook genomineerd voor een Bronzen Stier als beste speler van de derde periode. Fans kunnen hem helpen om te winnen door op hem te stemmen via deze link: http://www.sctelstar.nl/nieuws/stem-op-andrija-novakovich/

Bronzen Stieren
De Bronzen Stieren zijn persoonlijke prijzen die iedere periode worden uitgereikt aan de beste speler en trainer, het grootste talent en de topscorer. De stier, waaruit de trofee bestaat, staat ook in het beeldmerk van het logo van Jupiler.

Cookieinstellingen