Telstar boekt spectaculaire 4-0 overwinning op MVV

08 sep , 18:04 Sport
jayden
VELSEN – Sinds vanmiddag mag Telstar zich gedeeld koploper noemen in de Keuken Kampioen Divisie. Een ongekende luxe voor het team van trainer Anthony Correia, maar meer dan verdiend na de doelpuntrijke overwinning zondagmiddag op MVV.
In een zonovergoten 711 Stadion was het ronduit genieten voor de toeschouwers. Telstar trakteerde de fans op een spectaculaire 4-0 overwinning op MVV. Met twee doelpunten van Jayden Turfkruier en treffers van Mees Kaandorp en Zakaria Eddahchouri, werd MVV kansloos terug naar Maastricht gestuurd.
Telstar nu op een gedeelde eerste plaats in de Keuken Kampioen Divisie samen met De Graafschap. Beide clubs hebben 10 punten uit 5 wedstrijden. Helmond Sport staat twee punten achter maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld, en kan dus nog de leidende positie van de Witte Leeuwen ondermijnen.
Komende vrijdag staat een belangrijke uitwedstrijd tegen Excelsior op het programma. Excelsior staat op dit moment op de 4e plaats met 7 punten uit 4 wedstrijden. De eerstvolgende thuiswedstrijd van Telstar is op 28 september tegen FC Den Bosch.