Rotary Club Velsen en Telstar organiseren Midget Footgolftoernooi

Foto: Rotary Club Velsen - FB

Op zaterdag 15 juli organiseren Rotaryclub Velsen en Telstar het Footgolf Tournament in het Rabobank IJmond stadion. Maximaal 36 teams binden met elkaar de strijd aan over een parcours van 18 holes uitgezet op het hoofdveld van Telstar.

Weer eens wat anders dan Highland Games
Jarenlang organiseerde Rotaryclub Velsen de Highland Games in het park Velserbeek. Dit jaar vond men het echter tijd voor iets anders: Midget Footgolf in een echt voetbalstadion. Twee uitgangspunten zijn hetzelfde gebleven als bij de Highland Games: mannen- én vrouwenteams (gemixt kan ook) als deelnemers en de opbrengst bestemd voor goede doelen.

Nog plaats voor enkele teams
Er is deze dag ruimte voor maximaal 36 teams. Dat kunnen bedrijventeams zijn, maar ook familie- of vriendenteams. Een team bestaat uit vijf vrouwen en/of mannen. Het toernooi en daaraan gekoppelde activiteiten beginnen om 12 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

Op dit moment is er nog ruimte voor enkele teams om zich aan te melden. Dat kan door contact op te nemen met Wim Mastenbroek (telefoon 06-50697616 / e-mail: [email protected]). Ook kun je kijken voor meer informatie op de website Rotaryclub Velsen

Cookieinstellingen