Telstar beleeft Limburgse avond om snel te vergeten

Weinig reden om blij te zijn voor Mike Snoei na teleurstellende 3-0 nederlaag tegen Roda JC

In een koud Kerkrade met nog geen 6200 toeschouwers op de tribunes heeft Telstar gisteravond, vrijdag 23 november, met 3-0 verloren van Roda JC. De ploeg van trainer Mike Snoei gaf drie doelpunten weg uit dode spelmomenten.

Hoewel de beide ploegen in het begin van de eerste helft nog goed aan elkaar gewaagd leken, was het Mario Engels, de Duitse aanvaller van Roda JC, nadat hij eerder twee keer bijna scoorde, die zeven minuten voor rust raak schoot. Zijn vrije trap van ver miste iedereen, behalve het doel. Doelman Wesley Zonneveld was daar niet op berekend en bleef aan de grond genageld staan: 1-0.

Zes minuten later zorgde Donny van Iperen ervoor dat het nog erger werd. De verdediger maakte een overtreding in het rechterhoekje van het strafschopgebied, op de achterlijn. Door die domme sliding, waarbij hij Mart Remans meenam, verdubbelde Engels de voorsprong van Roda JC door de strafschop te benutten.

Na rust wisten de Limburgers via Mitchel Paulissen de einduitslag te bepalen op 3-0, daarmee Telstar terug verwijzend naar de 14e plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Klik HIER voor het complete verslag en interviews van en door mediapartner NH Nieuws.