VriendenLoterij vervult hartenwens 7-jarige Mick uit Velserbroek

De hartenwens van Mick (7) uit Velserbroek is in vervulling gegaan. Mick heeft een metabole ziekte en is groot fan van Ajax. Om Mick een zorgeloze dag te laten beleven die hij zo verdient, haalde Rick Brandsteder, ambassadeur van Metakids, hem onlangs op in een knalrode Ferrari.

Samen reden zij naar het trainingscomplex van Ajax waar Mick met alle spelers op de foto ging. Als klap op de vuurpijl trapte hij een balletje met zijn favoriete speler: Hakim Ziyech.

Mick (7): “Ik heb een hele toffe dag gehad. Ik ben gek op voetballen en ik ben de grootste Ajax-fan. Ziyech is mijn favoriete speler en van hem kreeg ik aan het einde van de dag ook nog een Ajax-shirtje. Daar ben ik superblij mee!”

Femke, moeder van Mick, vertelt: “Mick heeft een metabole ziekte; MCADD. Voor Mick is het heel belangrijk dat hij voldoende en regelmatig eet, zodat zijn energie goed op pijl blijft. Als Mick dat niet doet en hij wordt dan niet opgenomen in het ziekenhuis, raakt hij in coma en kan hij daaraan overlijden. Het is dus heel belangrijk dat we Mick zijn dieet altijd goed in de gaten houden.”

Over Micks hartenwens vertelt Femke: “Ajax is voor Mick alles. Hij kijkt alle wedstrijden! En als er dan nog iets is wat hij ook ongelofelijk cool vindt, dan is het wel een ritje maken in een Ferrari. Deze dag had voor hem niet beter gekund!”

Hartenwens bij RTL 4
In het RTL-programma PrijzenMarathon wens was te zien hoe de hartenwens van Mick in vervulling ging. De hartenwens kun je terugkijken door op de hoofdfoto te klikken bovenaan dit artikel.

Cookieinstellingen