Telstar legt kaartverkoop uitvak Cambuur – Telstar stil

Foto: Wim Meijer Fotografie

Telstar heeft de kaartverkoop voor uitsupporters bij de wedstrijd SC Cambuur – Telstar per direct gestopt. De aangekondigde politiestaking zorgt er voor dat zowel Telstar als SC Cambuur de veiligheid van de supporters niet kan waarborgen als er meer dan het huidige aantal kaarten wordt verkocht.

(bron: NH Nieuws)

Dat meldt Telstar op de officiële kanalen van de club. Supporters van Telstar die al een kaart hebben gekocht zullen apart worden benaderd door de clubs over de te volgen procedure. Zij krijgen een alternatieve plek in het stadion van Cambuur aangeboden.

Heftigste acties ooit
De politie heeft ‘de heftigste acties ooit’ aangekondigd vanaf vrijdag 18.00 uur tot zondag 23.59 uur. Daardoor is het mogelijk dat sommige wedstrijden niet doorgaan. De politiebonden rukken alleen nog maar uit bij écht grote nood. Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid vindt dat deze actie ‘onacceptabele risico’s voor de openbare orde en veiligheid’ oplevert. Vrijdagochtend 11.00 uur dient het kort geding tussen Grapperhaus en de politiebonden. Dan wordt duidelijk of de stakingen daadwerkelijk door mogen gaan.

Overigens hoeven de Telstar-fans niet te vrezen dat het duel van hun favoriete club niet doorgaat. SC Cambuur maakt donderdag op de officële kanalen bekend dat het duel tussen de nummer twee en de nummer tien van de Keuken Kampioen divisie ‘gewoon’ doorgaat. De aftrap in het stadion van de Friezen is vrijdagavond om 20.00 uur.

Cookieinstellingen