Telstar pakt derde overwinning op rij

Telstar heeft afgelopen vrijdag voor de derde week op rij gewonnen. Dit keer was het Helmond Sport dat met 2-1 aan de kant werd gezet.

(bron: NH Nieuws)

Al na vijf minuten was het Andrija Novakovich die Telstar op voorsprong zette. De spits kopte de bal in eerste instantie op de lat, maar in de rebound kreeg hij de bal alsnog achter Stijn van Gassel. Helmond Sport kwam echter in de 24e minuut op gelijke hoogte. Uit een hoekschop kwam de afgeslagen bal voor de geheel vrijstaande Arne Naudts die zijn derde treffer van het seizoen maakte.

Op slag van rust was het echter Hamdaoui die de Velsenaren opnieuw op voorsprong zette. De vleugelaanvaller kreeg de bal van Melvin Platje en passeerde met een gemakkelijke schuiver doelman Van Gassel, waarmee zijn vijfde seizoensdoelpunt een feit was.

Wat volgde was een weinig amusante tweede helft met weinig kansen voor beide ploegen, waarna de volle drie punten meegenomen konden worden naar Velsen.

Met de derde overwinning op rij staat Telstar nu na tien wedstrijden op een vierde plaats in de Jupiler League en doet zelfs mee voor de periodetitel

Opstelling Helmond Sport: Van Gassel; Verkennis, Warmolts, Van Koesveld, Bourdouxhe; Edwards (Janzen/46), Thomassen, Damen; Hiwat (Godee/40), Naudts, Zeldenrust (Vicento/56)

Opstelling Telstar: De Boer; Cabral (Sno/81), Van Huizen, Van Heertum, Brito; Korpershoek, Osman, Schouten; Hamdaoui (Van Iperen/88), Novakovich, PlatjeBlije gezichten bij Telstar: “Iedereen heeft een aandeel in deze overwinning”