Telstar speelt gelijk in en tegen Eindhoven

EINDHOVEN / VELSEN – Welgeteld 2 minuten en 57 seconden had Telstar hoop op een goed verloop van de wedstrijd in en tegen Eindhoven. Op papier moest dat mogelijk zijn. De nummer 17 van de Keuken Kampioen Divisie doet ’t de laatste maanden immers zeker niet slecht, en Eindhoven staat slechts op 6 punten van Telstar op de 15e plaats.

Toch keek de ploeg van Uli Landvreugd al binnen drie minuten tegen een achterstand aan doordat Evan Rottier namens de thuisploeg vrij kon inkoppen. Na de 1-0 was het Telstar dat het beste had van het spel. Toch duurde het tot de 58e minuut voordat de Velsenaren langszij kwamen door een kopbal van Zakaria Eddahchouri.

Na de gelijkmaker gingen de kansen over en weer maar kwam geen van de ploegen meer tot scoren.

Met nog twee wedstrijden te gaan staat Telstar op de 17e plaats van de KKD. Kans op de Keuken Kampioen Play-Offs is uit zicht en dus gaan de laatste twee wedstrijden, tegen respectievelijk FC Groningen en Willem II (de nummers 3 en 1 van de KKD) voor de Velsenaren niet meer echt ‘om de knikkers’.

Klik HIER voor het wedstrijdverslag en de interviews na de wedstrijd van mediapartner NH.