Atletiekvereniging Suomi organiseert gratis proefles Beweegdiploma voor kleuters

Foto: AV Suomi

SANTPOORT NOORD – Op woensdag 7 en 14 februari 2024 van 16.00 tot 16.45 uur organiseert atletiekvereniging Suomi een gratis proefles Nijntje Beweegdiploma voor kinderen van 4 en 5 jaar.

In deze les kunnen kleuters naar hartenlust buiten rennen, balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om nu en later met veel plezier te bewegen en te sporten.

Het Nijntje Beweegdiploma zijn beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde sociale ontwikkeling. Het Nijntje Beweegdiploma is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 en 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en Atletiekunie en wordt gegeven door speciaal opgeleide trainers.

Twee keer per jaar organiseren we een feestelijk beweegfeest. Dan ontvangt jouw kind het Nijntje Beweegdiploma. Daarna gaan de trainingen gewoon door met nog meer nieuwe oefeningen en spellen. Is je kind 6 jaar geworden dan kan hij/zij ervoor kiezen om bij AV Suomi atletiek (pupillen) of survivalrun (maki’s) te gaan doen.

Aanmelden voor de proefles kan via [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer. Meer weten? Neem gerust contact op. Of kijk op www.avsuomi.nl voor meer informatie.

Cookieinstellingen