Telstar pakt drie punten door winst op koploper Go Ahead Eagles

Matchwinner Melle Springer

Telstar heeft gisteren voor een verrassing gezorgd door op eigen veld met 2-1 te winnen van koploper Go Ahead Eagles.

(bron: NH Nieuws)

Alle doelpunten vielen in de tweede helft. In de 67e minuut was het Kyle Scott die de bal binnen frommelde na geklungel in de verdediging van Go Ahead Eagles. De voorsprong werd 9 minuten later teniet gedaan door Thomas Verheydt die de bal uit een hoekschop inkopte. De euforie bij de Eagles bleek echter van korte duur want vier minuten later stelde Springer de winst veilig voor Telstar.

Door de winst stijgt Telstar een plek en staat nu dertiende met vijftien punten uit twaalf duels. Go Ahead Eagles staat nu tweede achter Sparta met 26 punten.

Klik HIER voor de interviews van mediapartner NH Nieuws met Telstar-trainer Mike Snoei, doelman  Wesley Zonneveld, matchwinner Melle Springer.