Telstar doet goede zaken bij FC Dordrecht met 1-4 overwinning

Door met 1-4 te winnen van en bij FC Dordrecht heeft Telstar gisteravond een moeizame seizoenstart rechtgezet. Met nu 6 punten uit 4 wedstrijden staat de ploeg van Mike Snoei nu op de 10e plaats van de Keuken Kampioen Divisie

(bron: NH Nieuws)

Heel voorzichtig kunnen de ‘Witte Leeuwen’ weer beginnen te denken aan een periodetitel, hoewel trainer Mike Snoei daar nog niet van wilt weten: “Eén zwaluw maakt nog geen zomer. We gaan nog wel tegenslagen krijgen en dan moeten we sterk zijn.”

In Dordrecht leken de Velsenaren aanvankelijk een moeilijke avond te krijgen. Al na acht minuten kwam Telstar goed weg toen een hoge bal van de zijkant werd niet goed weggewerkt en Antonio Stankov de bal vrij kon inschieten. Dat deed hij echter niet en keeper Jeroen Houwen kon het slappe rolballetje makkelijk oppakken.

Eigen doelpunt
Zes minuten later was het die dezelfde Stankov die zijn eigen ploeg op achterstand door een voorzet van Telstar hard naar zijn eigen doel te koppen, daarmee keeper Bryan Janssen totaal verrassend.

Lang kon Telstar niet genieten van de voorsprong want vijf minuten later schoot Marko Maletić een vrije trap laag onder de muur van Telstar, daarmee de score op 1-1 brengend.

Direct na de rust nam Telstar opnieuw de leiding door een goal van Ryan Seager, die twaalf minuten voor tijd ook het derde doelpunt van de Velsenaren voor zijn rekening nam. In de 85e minuut maakte Facundo Lescano helemaal een einde aan de illusies van FC Dordrecht door de 4 voor Telstar op het soreboard te zetten.

Opstelling FC Dordrecht: Janssen, Stankov, Breedijk, Monstma, Ormonde-Ottewill, Kok (Sijntje/57), Peijnenburg (Schets/72), Timmermans, Mourgos (Haydary/82), Maletic, Zamouri

Opstelling Telstar: Houwen, Cabral, Van Iperen, Van Heertum, Brito (Sno/45), Van Huizen, Korpershoek, Seager (Groot/86), Scott (Rosheuvel/66), Najah, Lescano

Klik voor de interviews van Mediapartner NH Nieuws na afloop van de wedstrijd op Ryan Seager en Mike Snoeij