Telstar verliest oefenduel nipt van ADO Den Haag

Telstar heeft dinsdagmiddag het oefenduel tegen ADO Den Haag met 1-2 verloren. Hoewel de Velsenaren Gedurende de hele wedstrijd niet veel onder deden voor de Hagenezen bleek het team van Alfons Groenendijk toch net een maatje te groot.

De eerste kans van de wedstrijd was al meteen voor de bezoekers uit Den Haag. Nick Kuipers wist een vrije trap van John Goossens echter niet binnen te koppen. Nadat Telstar via Danny van Haaren ook zijn eerste mogelijkheid had gekregen, was het Thijmen Goppel die namens ADO Den Haag in de 19e minuut de score opende. De aanvaller zag Telstar-doelman Wesley Zonneveld wat ver voor zijn doel staan en mikte de bal met een stift in het doel.Lang kon ADO niet van de voorsprong genieten, want al 4 minuten later was het Adham El Idrissi die de stand weer gelijk trok. De rechtspoot knalde vanaf 25 meter de bal in de kruising achter de kansloze Robert Zwinkels.Nog voor de rust 1-2
Nadat beide ploegen voor het rustsignaal nog wat kansen kregen, was het uiteindelijk de ploeg van trainer Alfons Groenendijk die met een voorsprong de rust in ging. Uit een vrije trap in de 42 minuut van opnieuw Goossens was het ADO-aanvaller Melvyn Lorenzen die de 1-2 binnentikte en daarmee Telstar opnieuw op achterstand bracht.Deze achterstand kwam Telstar na rust niet meer te boven. Door middel van wat wissels probeerde assistent-trainer Arvid Smit nog wat te forceren, maar kansen voor El Idrissi en proefspeler Nimmermeer leverden niets op.Opstelling Telstar: Zonneveld; Groot, Bronkhorst, Lemonis, Lynen, Rosheuvel, Mertens, van Haaren, van der Laan, El Idrissi, Imanuel.

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Polley, N. Kuipers, Pinas, B. Kuipers, Gorter, Rieder, Goossens, Goppel, Lorenzen, Boussakou.

Klik HIER voor het interview van mediapartner NH Nieuws met assistent-trainer Arvid Smit

Voor meer foto’s van de oefenwedstrijd klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel.