RKZ lanceert nieuw voedingsconcept voor bezoekers, patiënten en medewerkers

06 aug , 8:51 Gezondheid
BEVERWIJK - Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk heeft vorige week een geheel vernieuwd voedingsconcept gelanceerd voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Het nieuwe assortiment bestaat voor 80% uit plantaardige voeding en voor 20% uit dierlijke producten.
(reportage: IJmond Nieuws)
Was het concept al eerder uitgerold voor bezoekers en patiënten, sinds vorige week kunnen dus ook de medewerkers van het ziekenhuis in het restaurant genieten van voeding die, als volgens de initiatiefnemers, lekkerder, gezonder en beter is voor onze aarde.
Peter Barneveld, binnenkort aftredend voorzitter Raad van Bestuur, en Karin Pool, longarts en één van de grote krachten achter dit voedingsconcept, openden het ‘RKZ restaurant 2.0 nieuwe stijl’ door gezamenlijk een lint door te knippen.
IJmond Nieuws was erbij en maakte bijgaande reportage.