Vanaf maandag 16 april buslijn 385 omgeleid

Foto: Gemeente Velsen

Vanaf maandag 16 april 2018 t/m zondag 27 mei 2018 worden in de spooronderdoorgang tussen Haarlem en Beverwijk herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de slijtlaag van de HOV busbaan.

De werkzaamheden, die uitgevoerd worden door BAM Infra, zijn nodig omdat na de oplevering van de busbaan bleek dat de rijbaan niet egaal was. De verwachting is dat de busrit na de werkzaamheden een stuk comfortabeler wordt.

Werkzaamheden
De werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur. Gedurende de eerste week zal de aannemer freeswerkzaamheden uitvoeren, dit kan enige geluidsoverlast veroorzaken voor de directe omgeving. In de weken daarna wordt de nieuwe slijtlaag aangebracht op het wegdek. Aan- en afvoer van materialen vindt plaats vanaf de Santpoortse Dreef.

Tijdelijke omleiding bus 385
Door de werkzaamheden rijdt lijn 385 vanaf maandag 16 april 2018 t/m zondag 27 mei 2018 tijdelijk via een omleidingsroute. Dat betekent dat de bus tijdens deze periode bij een drietal haltes niet stopt. Dit zijn de haltes Westerveld, Stadschouwburg en Briniostraat.

Vervallen halteĀ (16-4 t/m 27-5 2018) Vervangende halte
Driehuis, Westerveld Driehuis, v.d. Vondellaan
IJmuiden, Stadsschouwburg IJmuiden, Zeeweg
IJmuiden, Briniostraat IJmuiden, Zeeweg
Cookieinstellingen