Sluiting productieplaats harddrugs in Velsen-Noord

Gisteren, dinsdag 10 april, is het pand in de Staalstraat in Velsen-Noord waar vorige maand een productieplaats voor harddrugs werd aangetroffen, voor drie maanden gesloten.

De sluiting gebeurde door medewerkers van de Nationale Politie in opdracht van burgemeester Dales op grond van artikel 13b van de Opiumwet.

De burgemeester benadrukte dat handel in drugs in Velsen worden niet getolereerd. “Drugshandel en productie tasten de openbare orde en het woon- en leefklimaat ernstig aan. Daarom is zo snel mogelijk actie ondernomen”, aldus de burgemeester, die meteen een oproep deed aan de bewoners van Velsen om signalen van drugshandel te melden. “Ik vind het van groot belang dat we deze vorm van criminaliteit opsporen en aanpakken. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. We hebben daarbij de ogen en oren van onze inwoners hard nodig. Daarom roep ik alle inwoners van Velsen op  om bij de politie te melden als u signalen heeft dat in uw buurt drugs verhandeld worden of een drugslaboratorium of hennepkwekerij aanwezig zijn”.

Cookieinstellingen