Zingende senioren gezocht!

Foto: Stadsschouwburg Velsen

Bos Theaterproducties is op zoek naar ‘zingende senioren’ die het leuk vinden om mee te spelen in de voorstelling ‘Hendrik Groen’, op 20 maart 2018 in Stadsschouwburg Velsen.

De komedie ‘Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken’ is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2014 en handelt over de belevenissen van Hendrik en zijn rebelse vrienden met al z’n ups en downs in een Amsterdams bejaardentehuis.

De komedie is op dinsdag 20 maart (20.15 uur) te zien is in de Stadsschouwburg Velsen. De titelrol wordt gespeeld door de jonge acteur Beau Schneider (o.a. ‘GTST’ en ‘Meester Spion’), vriendin van de Stadsschouwburg Plien van Bennekom (Plien & Bianca) speelt de strenge directrice.

Wie zingt er mee?!
Omdat er in het bejaardentehuis natuurlijk meerdere bewoners zijn, is producent Bos Theaterproducties op zoek naar lokale ouderenkoren die het leuk vinden om mee te spelen in de voorstelling. Uw once-in-a-lifetime kans op roem!

Het repertoire beslaat acht oud-Hollandse liedjes, allemaal klassiekers als ‘Hoeperdepoep zat op de stoep’ en ‘Oh was ik maar bij moeder thuis gebleven’. Het is de bedoeling dat de liedjes met eigen dirigent ingestudeerd worden. Het koor dient te bestaan uit pakweg vijftien personen van boven de 65 jaar die geen podiumangst kennen. Op de avond zelf is er voorafgaand aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Belangstelling? Even mailen naar…
Bij interesse kunt u mailen naar: [email protected] en [email protected].

Cookieinstellingen