Muziek tussen Hemel en Aarde en de Cubaanse violiste Mara Tieles in ‘t Mosterdzaadje

Foto: Wim Meijer Fotografie

Weer twee bijzondere concerten in ’t Mosterdzaadje, met op vrijdagavond (21 september) Jeannette Kesseleren en Daniel van Kessel met Muziek tussen Hemel en Aarde en op zondagmiddag (23 september) de Cubaanse altvioliste Mara Tieles

Muziek tussen Hemel en Aarde
Op vrijdag 21 september om 20.00 uur maken we in ‘t Mosterdzaadje kennis met een ensemble dat bestaat uit een verteller, een pianiste en een zanger. Zij nemen het publiek in dit concert mee in de muziek en de levens van componisten.Jeannette Kesseler, pianiste en componiste deelt tevens haar eigen muziek. Muziek tussen Hemel en Aarde van o.a. Pergolesi, Purcell, Handel, Schumann, Brahms, Kesseler, Fauré en Satie. Maar ook de bewerking van het gedicht dat Annie M.G.Schmidt schreef: De Boemeltrein.

De lyrische tenor Daniel van Kessel kan met zijn bijzonder mooie stem vele stijlen vertolken en Gertjan Laan staat bekend als een meesterlijk verteller.

Het belooft een feestelijk programma te worden waar originaliteit, expressie, humor en schoonheid met het publiek wordt gedeeld.

Mara Tieles
De temperamentvolle, buitengewoon getalenteerde Cubaanse (alt)violiste Mara Tieles heeft op zondag 23 september om 15.00 uur in ‘t Mosterdzaadje het podium voor haar alleen.Met haar programma “Alone, Dances and Songs”, waarin ze werk laat horen van een Cubaanse componiste, en ook Bach en Loevendie, weet ze alles uit zichzelf en haar instrument te halen wat het publiek op het puntje van de stoel doet zitten. Uitdagend zal ze het publiek delen in haar grote passie voor de altviool en haar gehoor weten mee te nemen en te boeien.

Eerder was ze te gast bij Podium Witteman, Vrije Geluiden en De Wereld Draait Door.

Zaal open:
Zowel voor vrijdag 25 mei als voor zondag 27 februari geldt dat de zaal vanaf een half uur voor aanvang is geopend. De toegang is vrij, maar een bijdrage in de onkosten is wenselijk.

Adres: ’t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord (telefoon: 023-5378625). Website: www.mosterdzaadje.nl

Cookieinstellingen