Ricciotti ensemble maakt er een Beestenbende van

Op zaterdag 6 januari 2018 maakt het Ricciotti ensemble op zijn Beestenbende-tournee een ‘tussenstop’ in Beverwijk met optredens op de Bazaar en in het Rode Kruis Ziekenhuis.

Onorthodox
Straatsymfonieorkest Ricciotti wordt ook wel het meest onorthodoxe orkest van Nederland genoemd. De 41 energieke, jonge musici zijn tot alles in staat om nietsvermoedend publiek te laten kennismaken met de unieke, rijke klanken van het symfonieorkest. Daarom zoekt het Ricciotti zijn publiek zelf op in plaats van publiek te vragen naar de concertzaal te komen. Geen locatie is daarbij te gek: scholen, azc’s, buurthuizen, gevangenissen, ziekenhuizen, dorpspleinen, maar ook supermarkten, kermisattracties, koopgoten, veerboten en zelfs het vliegtuig.

Canus Quixotus
Met zangeres Sterre Konijn in de hoofdrol en alleen maar muziek over dieren wordt de Beestenbende een puur muzikaal dierenfestijn voor oud en jong. Trevor Grahl componeerde speciaal voor de tournee Canus Quixotus, een muziekstuk vol hilariteit en dierengeluiden in de traditie van Coyote & Road Runner en Tom & Jerry.Bazaar en Rode Kruis Ziekenhuis
Tussen 1 en 7 januari trekt het Ricciotti door Nederland en doet zaterdagochtend 6 januari ook Beverwijk aan. Om 10.15 uur staat een optreden op het programma op de Beverwijkse Bazaar op het Food Court in Hal 30. Daarna verplaatst het gezelschap zich naar het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum, waar het optreden staat gepland om 11.30 uur.

Huisdier, knuffel en dierenkostuum
Advies voor iedereen die komt kijken: Trek je dierenkostuum aan, neem je huisdier of knuffel mee en kom actief luisteren, tussen de muzikanten, en doe mee op alle dierenmuziek uit de jazz, pop en klassieke wereld.

Cookieinstellingen