Lang leve de Barok!

Foto: 't Mosterdzaadje

De Braziliaanse blokfluitiste Isabel Favilla en de Italiaanse luitspeler Giulio Quirici vormen samen het uiterst professionele op barokmuziek gespecialiseerde ‘Duo Lautenwerk’.

Op zondag 26 november om 15.00 uur voor het eerst in ‘t Mosterdzaadje met een programma met muziek van echte oude meesters als Bach, Telemann en Dieupart. Het duo brengt deze prachtige en intieme muziek op oude instrumenten. Tevens presenteren ze hun CD waarop dit programma is terug te luisteren.

  • Isabel Favilla ( Brazilië ), studeerde piano, klavecimbel en blokfluit aan de Escole de Música de Brasilia. Ze behaalde haar tweede master in barokfagot aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.
  • Giulio Quirici (Italië) studeerde luit, theorbe en barokgitaar o.a. in New York, Bremen en Den Haag. Hij treedt op in de belangrijkste concertzalen en festivals voor barokmuziek in Europa.

Zondag 26 november, aanvang 15.00 uur (Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open). De toegang is vrij, maar een bijdrage in de onkosten is wenselijk.
Adres: ’t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord (telefoon: 023-5378625)
Website: www.mosterdzaadje.nl

Cookieinstellingen