Bosw8er In De Klas Special: Op Bezoek Bij De Dierenambulance

Vandaag een speciale Bosw8er In De Klas waarin Evert-Jan op bezoek gaat bij de Dierenambulance. De bosw8er krijgt niet alleen een boeiende rondleiding van enthousiaste vrijwilliger Steffan, maar hij rijdt ook met hem mee in de ambulance wanneer er een oproep binnenkomt en de dierenambulance te hulp moet schieten voor een loslopende hond.

En dat is nog niet alles! Evert-Jan inspecteert de vogelverblijven en belandt zelf in een kooi, er wordt een gewond vogeltje binnengebracht en… zien we dat nou goed? Zwemt er een zeehond in de vijver? Kijk met ons mee in de wereld van de dierenambulance! Na deze Dierenambulance-special gaat Evert-Jan, net zoals jullie,  even op vakantie. Maar jullie hoeven het dan niet helemaal zonder onze vertrouwde Bosw8er te doen, want tijdens de zomervakantie is er wekelijks een korte aflevering van ‘Bosw8er UIT de klas’. Na de vakantie kom Evert-Jan weer terug met de échte Bosw8er IN de Klas.

Ben jij juf, meester, begeleider, werkzaam op BSO of op andere wijze bezig met kinderen in de leeftijd van 6 tm 11 jaar? Dan wil je dit niet missen! Gedurende het hele schooljaar komt iedere twee weken een nieuwe aflevering beschikbaar van ‘Bosw8er in de klas’. Voor meer informatie ga naar: www.bosw8er.nl.

Cookieinstellingen