Vaccinatielocatie IJmuiden geopend

Foto: Gemeente Velsen

Op maandag 12 april is de nieuwe vaccinatielocatie van GGD Kennemerland in het voormalig tenniscentrum in IJmuiden geopend. Frank Dales, burgemeester van Velsen, kreeg voor de opening een rondleiding door de locatie en overhandigde hier een bos bloemen aan de eerste gevaccineerde inwoner.

In IJmuiden wordt zeven dagen per week gevaccineerd. De locatie aan Dokweg 43 is op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.30 uur geopend en op woensdag van 12.30 tot 20.00 uur.

Over de nieuwe locatie in IJmuiden merkt burgemeester Frank Dales op: “Ik heb mij er sterk voor ingezet dat we een vaccinatielocatie in onze gemeente zouden krijgen, en ik ben blij dat dit op deze plek gelukt is. Vanaf nu kunnen Velsenaren in Velsen terecht voor hun vaccinatie en dat is een goede zaak.”

Het bedrijf Cornelis Vrolijk is eigenaar van het voormalig  tenniscentrum. Tijdens de opening nam vastgoedmanager Remco Bakker van het bedrijf de allereerste ‘rots in de branding’ speld in ontvangst. De speld is een blijk van waardering voor Velsenaren die zich in coronatijd verdienstelijk maken voor een ander.

Burgemeester Dales hierover: “De ‘rots in de branding’ speld is voor Velsenaren die tonen dat ze een groot hart hebben voor een ander. Dat hoeft niet om grote dingen te gaan. Met de speld waarderen we bijvoorbeeld ook de buurman die voor een gezin in quarantaine de boodschappen heeft gehaald. Of de oma die haar kleinzoon extra helpt met zijn huiswerk. Deze eerste speld mocht ik uitreiken aan een bedrijf dat héél Velsen een dienst bewijst door hun voormalig tenniscentrum beschikbaar te stellen voor een vaccinatielocatie. Ik ben hier enorm dankbaar voor! Ken jij ook iemand die waardering verdient? Ga naar velsen.nl/rots-in-de-branding en nomineer die persoon voor de speld.”

Cookieinstellingen