Startsein gegeven voor nieuwbouwlocatie Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid

Foto: Wim Meijer Fotografie

Nieuwbouwlocatie Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid, een ontwikkeling van projectontwikkelaar Wilma Wonen, is deze week officieel van start gegaan. Met het live gaan van de website www.landjevansinneveld.nl is het ‘startsein’ gegeven.

De site is in nauwe samenwerking met de gemeente Velsen tot stand gekomen. Omwonenden van de toekomstige wijk worden via de website en digitale nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

De website biedt omwonenden een plek om antwoord te krijgen op vragen, stelt ze in de gelegenheid vragen te stellen aan Wilma Wonen en de gemeente Velsen en vertelt over het laatste nieuws rondom Landje van Sinneveld. Daarnaast vertelt het over de kwaliteiten van het wijkje en speelt het in op thema’s als de ontsluiting van de wijk, de inrichting van de openbare ruimte en het parkeren.

Het Landje van Sinneveld (foto: Wim Meijer Fotografie)

Over Landje van Sinneveld
Landje van Sinneveld komt tussen de historische Boerderij Sinneveld, de Bloemendaalsestraatweg en Veen en Duin, tegen Bloemendaal aan. Deze plek transformeert van boerenbedrijf naar een woonwijkje met een landelijke karakter. De agrarische- en veeteeltactiviteiten van Boerderij Sinneveld worden zo’n honderd meter verderop voortgezet.

De originele boerderij uit 1568, schapenweide en veel bomen blijven, waardoor het landelijke karakter van de plek geborgd is. Direct aan de schapenweide, met zicht op de weilanden, komen 7 vrijstaande villa’s en 4 twee-onder-een-kapwoningen in een stijl die aansluit bij de omgeving en past bij deze landelijke plek.

(foto: Wim Meijer Fotografie)

Met dit nieuwbouwplan wordt invulling gegeven aan het eerder vastgestelde bestemmingsplan. Voor meer informatie: www.landjevansinneveld.nl.

Cookieinstellingen