Zomerprogramma voor jeugd in Velsen

Foto: Gemeente Velsen

Vakantie en dat zo kort na al dat thuisblijven in verband met de coronamaatregelen. Tel daarbij op dat ook veel mensen nu in eigen land blijven en vaak zelfs helemaal niet weggaan, dan ligt het gevaar van verveling in de zomervakantie op de leur. Maar niet in Velsen, waar een uitgebreid zomerprogramma voor de jeugd is opgesteld.

Ondanks de vreemde omstandigheden, wordt er van alles aan gedaan om er met elkaar toch een heel mooie zomer van te maken. Daarom heeft gemeente Velsen in samenwerking met Stichting Welzijn Velsen, Sportloket Velsen, SportsSupport, KOEL en 3×3 Unites speciaal een zomerprogramma voor de jeugd opgezet.

Volop activiteiten in de komende 6 weken zoals een potje levend stratego, voetbal, basketbal of meedoen aan een musical of muziek workshop! Zo is er bijna elke dag wel iets te doen en hoeft niemand zich te vervelen!

Overzicht activiteiten en inschrijven
Om bij te houden hoeveel mensen er komen, vragen de organisatoren de deelnemers om zich voor de gewenste activiteiten  in te schrijven. Klik HIER dan kom je op het totaaloverzicht. Klik vervolgens op de link bij de activiteit naar jouw keuze. Dan vind je ook meer informatie over de activiteit.

Cookieinstellingen