Lintjesregen daalt neer over 21 Velsenaren

Foto: Reinder Weidijk - aangeleverd

Donderdag 2 juli 2020 zijn  in de Burgerzaal van het Stadhuis van Velsen de Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan 21 Velsenaren.

Lintjesregen was dit jaar anders dan gebruikelijk. Het samenkomen op vrijdag 24 april was niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Wel verzorgde lokale omroep RTV Seaport een speciale uitzending die gelijktijdig ook via de Facebookpagina van gemeente Velsen te zien was. Tijdens deze uitzending mocht de burgemeester van Velsen bekendmaken welke Velsenaren een lintje zouden ontvangen.

Afgelopen donderdag was het dan zover dat de lintjes en de bijbehorende oorkondes aan de gedecoreerden konden worden uitgereikt. Dit gebeurde in besloten kring door burgemeester Dales.

Op bovenstaande foto van fotograaf Reinder Weidijk de 21 Velsenaren die benoemd werden tot  Lid in de Orde van Oranje Nassa. Van de voorkant vanaf links gezien: J. J. Rasmussens, J. Weber, B.A. Weber-Wubbolts, M.J.E. Borst, A. Vrijhof, P.J. Vrijhof-Mennes, M.G. van Hoesel, A.M. J. Huijboom-van Roon en P.G. Huijboom. Aan de achterkant vanaf links gezien: S. Visser, C.J. van Egmond, H.M.F. Lacroix, N.J. Alkemade, W. de Bruijn-Koedijk, J.A. de Groot-van Kampen, Burgemeester F. Dales, M. Leewens, W.M.A. Bonekamp-Molenkamp, T.H.E. van Noordt, T.P.M. Koster, P. Taale en E.J.A. Nieuwland.

Cookieinstellingen