Koel – de Grote Kerstshow 2019 van start in Stadsschouwburg Velsen

Foto: Ton van Steijn

Dit weekend is de Stadsschouwburg Velsen helemaal in kerstsfeer. Vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag is het podium weer helemaal vrij voor Stichting Cultuur Verbindt IJmond en KOEL Creative Productions.

Dit jaar maken zij voor de 5e keer de bekende muzikale en theatrale kerstvoorstelling. Vanwege het jubileum wordt er extra groot uitgepakt: een 19-koppige, professionele bigband zal lokale bekende solisten begeleiden in een geweldig glitter en glamour decor. Een aantal acts die de voorgaande jaren hoogtepunten vormden van de voorstellingen zijn dit jaar terug te zien. Als solist zijn onder andere René van der Wel, Celine Dib (allebei bekend van The Voice), Rick Zwart, Wouter Wensink en Eline Schmidt te zien.Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op: https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma/koel-de-grote-kerstshow-2019

Fotoserie Grote Kerstshow van Ton van Steijn
Gisteravond was dus de eerste voorstelling. Fotograaf Ton van Steijn was aanwezig en maakte bijgaande foto’s. Voor zijn uitgebreide fotoserie klik op FOTOSERIE GROTE KERSTSHOW.

 

Cookieinstellingen