Juvat Westendorp bij Sport-In Fun Experience in Kennemer Sportcenter

Foto: Renata Jansen

Dansfenomeen (So You Think You Can Dance) geeft dansdemonstratie en dansclinic tijdens sportief jeugdevenement in Kerstvakantie.

Op zondag 22 en maandag 23 december organiseert SportSupport in het Kennemer Sportcenter in Haarlem de Sport-In Fun Experience, een mooi sportevenement voor kinderen van 2 tot en met 13 jaar. Opvallend onderdeel: de dansdemonstratie en de dansclinic van Juvat Westendorp. Juvat is bekend geworden van So You Think You Can Dance en is nu jurylid bij Superkids op SBS6. Daarnaast is hij ambassadeur van JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht).

(foto: Renata Jansen (SportSupport)

Ook dit jaar weer kunnen de kinderen tijdens de Sport-In Fun Experience meedoen aan veel leuke clinics, glow-in-the-dark sporten  en aan een gave nerf-battle gebaseerd op het populaire videospel Fortnite. Ook staat de spectaculaire Airjump er weer en wordt een deel van de sporthal omgetoverd tot één groot Fun paradijs met o.a. een echte survivalbaan.

Voor de kinderen van 2 t/m 4 jaar is er een Mini Sport-In. Het programma voor deze mini’s is in de ochtend van 9:45 uur tot 12:00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor deze groep een eigen kleinere funhal met leuke luchtkussens speciaal voor hun leeftijd.

Kaartverkoop
Tot woensdag 18 december 12:00 uur is de voorinschrijving geopend. Voorinschrijven (en verdere informatie) via de website sportindewijk.nl. Ook kunnen kaarten worden gekocht aan de deur of op zaterdag 21 december tussen 14:00 en 16:00 uur op kantoor van SportSupport.

Cookieinstellingen