Rabobank IJmond sluit bankwinkel in Santpoort-Noord

Foto: Google - streetview

Rabobank IJmond sluit na 10 januari 2020 haar bankwinkel aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord keert terug naar het kantoor aan de Dokweg in IJmuiden. en sluit hiermee de bankwinkel aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord.

Volgens de bank is dit het gevolg van het feit dat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen en door meer regionale bundeling van ondersteunende diensten. Hierdoor is het aantal medewerkers is gedaald en daarmee de kantoorruimte te groot geworden.

‘Onze klanten regelen steeds meer bankzaken online en het aantal klanten dat een bankwinkel bezoekt neemt jaarlijks sterk af’, aldus Jerry Notenboom, directievoorzitter van Rabobank IJmond. ‘Hierdoor hebben we opnieuw gekeken naar de spreiding van onze bankwinkels in het werkgebied en besloten onze bankwinkel in Santpoort-Noord te sluiten. Deze bankwinkel is erg gedateerd en vraagt om een flinke investering om aan het huidige klantbedieningsconcept te voldoen. Om deze reden hebben wij gekozen voor een andere, nieuwere locatie waar wij niet alleen onze klanten kunnen ontvangen maar ook onze medewerkers – welke nu gehuisvest zijn in ons adviescentrum aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek – kunnen onderbrengen. In het kantoor aan de Dokweg in IJmuiden zagen wij een geschikte locatie waardoor wij hebben besloten om voor de zomer van 2020 hier naartoe terug te keren’.

De bankwinkel in Santpoort-Noord wordt eerder gesloten; klanten kunnen hier nog tot en met vrijdag 10 januari terecht. Na de sluiting van de bankwinkel in Santpoort-Noord kunnen klanten van Rabobank IJmond terecht in IJmuiden, Beverwijk en Heemskerk. Tevens houden de mobiele adviseurs van Rabobank IJmond wekelijkse inloopspreekuren in IJmuiden, Driehuis, Spaarndam, Uitgeest en Velserbroek. Met de sluiting van de bankwinkel in Santpoort-Noord wordt hier vanaf 15 januari 2020 een wekelijks inloopspreekuur in het Dorpshuis het Terras (Dinkgrevelaan 17) in Santpoort-Noord aan toegevoegd.

Cookieinstellingen