Rock & bluesband De Neven van Ed in Herberg Café IJmond

Foto: de Neven van Ed

Voor rock & bluesband De Neven van Ed begint het winterseizoen en de leden van de band vinden het mooi dat te doen met een thuiswedstrijd in Velsen-Noord. Zaterdag 26 oktober speelt de band in Herberg Café IJmond aan de Wijkerstraatweg.

De band speelt een dynamisch repertoire, soms hard rockend, dan weer layed-back maar altijd sfeervol. Voorbij komt muziek van o.a. The Doors, Gallagher, J.Geilsband, Dire Straits, The Beatles, de Stones, Bob Seger, JJ Cale en ACDC

De band is samengesteld uit leden van diverse andere IJmond-bands, zoals Trembling Highburries,  Punch&Judy en Stonedef, Vyllanore. Opvallend bij de Neven van Ed is de combinatie van muzikanten: drie mannen van rond de zestig en drie mannen van onder de dertig, die het in de muziek enorm goed met elkaar kunnen vinden.

De solisten, Nick Didden en Ton Cabret op gitaar, naamgever Ed van Ettekoven op bluesharp/harmonica en zanger/toetsenist Jeffrey Daan, krijgen ruim de tijd hun ding te doen. Zo geven de Neven van Ed de nummers ook een eigen interpretatie mee. Strakke ritmetandem Ruud Hühl op drums en bassist Claudio Ferraro completeren de sound.

Kijk voor meer informatie over de band op www.denevenvaned.nl.

  • Toegangsprijs: € 5,-
  • Wanneer: Zaterdag 26 oktober, 21.00 uur
  • Waar: Herberg café IJmond, Wijkerstraatweg 216, Velsen Noord
Cookieinstellingen