Telstar al na één minuut op definitieve voorsprong tegen Almere City

Kharchouch helpt Telstar eindelijk weer aan overwinning… als was het wel 89 minuten lang billenknijpen.

(foto’s: Ton van Steijn)

Telstar heeft vrijdagavond 18 oktober met 1-0 gewonnen van Almere City. Het was Reda Kharchouch die al in de eerste minuut de eindstand op het scorebord toverde. Dat het bij deze stand bleef had mede te maken met de goed spelende Anthony Swolfs die zijn doel met het  nodige kunst- en vliegwerk schoon wist te houden.De overwinning van de Witte leeuwen kwam op een goed moment. Al vier wedstrijden lang wisten de Velsenaren niet meer met winst van het veld te komen. Eén gelijkspel en drie nederlagen vormde de magere balans van de afgelopen maand. Maar vanavond scheen dan eindelijk weer de zon in Velsen.

Dankzij de overwinning op Almere City staat Telstar nu na 11 wedstrijden met 14 punten op de 10e plaats van de Keuken Kampioen Divisie.