Harddraverijen in “Ascot Style” tijdens Dorpsfeest Santpoort

Foto: Dorpsfeest Santpoort

Van zaterdag 27 juli tot en met zaterdag 3 augustus 2019 viert Santpoort feest. Binnen acht dagen organiseert de Harddraverij Vereniging meer dan veertig evenementen, met als onbetwist hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap kortebaan draverij, dit keer geheel in “Ascot Style

Thema Royal Ascot
Vorig jaar gingen de bestuurders met hun partners op studiereis naar Royal Ascot, het mekka van de paardenrace in Engeland waar jaarlijks Queen Elizabeth de hoofdgast is. Dit was zo’n geweldige ervaring dat het bestuur heeft besloten alle feestelijke gebeurtenissen tijdens het Dorpsfeest Santpoort in “Ascot Style” te vieren. Alle bezoekers worden aangemoedigd om op alle evenementen chic gekleed te komen. Het concours hippique, agrarische dag en natuurlijk het hoogtepunt de Kortebaan zijn daar bij uitstek de ideale gelegenheden voor.

“We verwachten veel hoeden (ook bij de dames), fleurige jurkjes, hoge hakken, nette pakken voor de heren, jacquets, gepoetste schoenen. Hoe leuk is dat?”, aldus de organisatie van het Dorpsfeest.

Cookieinstellingen