Dutch Valley maakt publiekstrekkers bekend

Van Jan Smit tot Brownie Dutch en van Charly Lownoise & Mental Theo tot Boef: zoals ieder jaar staat recreatiegebied Spaarnwoude in Velsen de zondag na Dance Valley (11 augustus) in het teken van muziek van eigen bodem.

(bronnen: NH Nieuws / Dutch Valley)

Verdeeld over acht podia maken op 11 ruim 115 artiesten, dj’s en acts hun opwachting. En met nog een dikke vijf maanden te gaan, maakt de organisatie vandaag alvast de grootste namen bekend.

De line-up van ‘het gezelligste feest van Nederland’ wordt dit jaar aangevoerd door Lil’ Kleine, Davina Michelle, Charly Lownoise & Mental Theo, Ali B. & Friends, Nielson, Snollebollekes, JeBroer 4 Life, Tino Martin, Gerard Joling en Bizzey.

Een groot deel van deze artiesten is geboekt voor het hoofdpodium, waar de presentatie in handen is van Lange Frans. Ook vorig jaar was de Amsterdamse rapper van de partij op de ‘genre-overschrijdende muzikale kermisdag’ in de vallei.

Snollebollekes
‘Feestfenomeen’ Snollebollekes, het collectief dat eerder dit jaar al twee keer voor een uitverkocht Gelredome optrad, treedt een uur lang op de GO! Après Ski-stage, oftewel ‘het uitbundigste podium’ van Dutch Valley.

Kijk voor meer informatie over de optredende artiesten op de website van Dutch Valley

Alvast in de stemming komen? Klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel voor de officiële aftermovie van de editie 2018.

Cookieinstellingen