Sinterklaasloop voor jong en oud bij AV Suomi

Foto: Ton van Steijn

Zondag 2 december staat de atletiekvaan van AV Suomi in Santpoort-Noord helemaal in het teken van de Sinterklaasloop; jeugd mag ‘lòs’ op 1,2 kilometer en de volwassenen mogen op de 5 en de 10 kilometer de pepernoten-calorieën ervan af lopen.

1,2 kilometer jeugdloop
Het programma van de dag begint met de 1,2 km jeugdloop (t/m 12 jaar). Deze wordt gelopen op en rond de baan en start om 10.45 uur. Daaraan voorafgaand wordt het eerste genieten van een sfeervolle warming-up: Samen met de Zwarte Pieten zingen en dansen de kinderen zich warm.
De allerjongsten rennen over de finish met papa of mama aan de hand. De prijsuitreiking is na de start van de 5 en 10 km.

Win toffe hardloopschoenen bij de Sinterklaasloop
Onder de deelnemers van de 1,2 km Sinterklaasloop stelt Run2Day Haarlem twee paar Nike Pegasus Kids beschikbaar! Één paar schoenen wordt bij de meisjes verloot en één paar bij de jongens.5 en 10 km Run2Day Sinterklaasloop
Het startschot van de 5 en 10 km Run2Day Sinterklaasloop klinkt om 11 uur. De start is vanaf de atletiekbaan van AV Suomi en het parcours loopt langs de rand van de prachtige Kennemerduinen. De 10 km heeft een sportieve uitdaging over de Bergweg in Bloemendaal. Iedereen krijgt een startnummer met elektronische uitslag. De voorinschrijving eindigt vandaag, donderdag 29 november. Na-inschrijven doe je op de dag zelf vanaf 09.45 uur tot maximaal 15 minuten voor de start.

Meer informatie vind je op www.avsuomi.nl

Cookieinstellingen