BOMS speelt ‘Levenslang’

Foto: Belinda Put

Musicalgroep BOMS met nieuwe musical op nieuwe locatie; Felison Cruise Terminal moet ‘Witte Theater’ doen vergeten

Na “Souvenirs”, de jubileumvoorstelling van BOMS in 2017, werd het tijd voor een fonkelnieuwe musical, helemaal op het lijf geschreven van deze getalenteerde groep zangers, dansers en spelers. Het resultaat: de musical LEVENSLANG.

Levenslang
In deze musical maken we kennis met de bewoners van vrouwengevangenis De Sluis. Dit huis van bewaring wordt bevolkt door vele kleurrijke types: van de opvliegerige Bertha tot de lieve oude Elisabeth, van de verslaafde Maria tot de altijd zieke Willy. Ook onder het personeel vinden we de meest uiteenlopende karakters, elk met een eigen verhaal.  Onder hen: de bikkelharde vrouwelijke directeur Baay.

Het leven van de Sluis-bewoners wordt op z’n kop gezet door de komst van Petra, een undercover-journalist van het plaatselijke Nieuwsblad. Zij is getipt door een klokkenluider uit de gevangenis. In het bijzonder over de wantoestanden daar.

“LEVENSLANG” is een aanstekelijke musical met vrolijke, donkere en soms aangrijpende kanten.

Nieuwe locatie
BOMS speelt de voorstellingen dit jaar op een nieuwe locatie. Zoals bekend is het Witte Theater niet meer beschikbaar en heeft inmiddels een nieuwe (hotel)bestemming gekregen. Maar de musicalgroep heeft een nieuwe en heel mooie ambiance gevonden in de Felison Cruise Terminal, die tot volledig theater wordt omgebouwd.

De Felison Cruise Terminal is te vinden aan de Cruiseboulevard 10, 1976 AB IJmuiden, het is de Cruise Terminal die bij het kleine strand ligt (navigatie Volendamkade 1). Er is ruime parkeergelegenheid en is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Speeldata ‘Levenslang’
De nieuwe musical van BOMS wordt gespeeld op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 november om 20.00 uur. Verder is er op zondag 19 november een middagvoorstelling om 14.00 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen via  ons mailadres [email protected], via de website www.musicalgroepboms.nl of telefoonnummer 06-13033080 (Hanneke)

Cookieinstellingen