Collectieve actie zonnepanelen van start voor inwoners gemeente Velsen

Foto: Gemeente Velsen

Gemeente Velsen start op 30 oktober met actie om inwoners van de gemeente de mogelijkheid te bieden om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen zeer gunstige prijs.

Je woning klaarmaken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl je de  energierekening naar beneden ziet gaan. Dat kan nu met de bijzondere zonnepanelenactie die op 30 oktober in de gemeente Velsen van start gaat. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

Installateurs
De deelnemende installateurs zijn Greeny Bros., MetDeZon, Visser Elektrotechniek en Zonbespaart. Zij bieden alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer men zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat.

Deelname
Men kan zich tot 6 januari 2019 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen. Op deze pagina vindt men ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer men zich inschrijft.

Energiek Velsen
De actie wordt gesteund door de gemeente en de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen, een initiatief van inwoners die onze mooie gemeente willen verduurzamen. Iedereen die gebruikmaakt van het actieaanbod is automatisch een jaar gratis en vrijblijvend lid van Energiek. Kijk voor meer informatie op www.energiekvelsen.nl.

Bewonersavonden
Wilt je meer weten? Of heb je nog vragen? Je bent u van harte welkom op de bewonersavonden:

  • Dinsdag 30 oktober 2018 in Gemeentehuis Velsen, Dudokplein 1, IJmuiden
  • Donderdag 1 november 2018 in Sporthal Het Polderhuis, Vestingplein 58, Velserbroek
  • Woensdag 7 november in Dorpshuis Het Terras, Dinkgrevelaan 17, Santpoort-Noord

De avonden starten om 20.00 uur.

Via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen kun je aangeven of je bij de informatieavond aanwezig wilt zijn. Gezien de grote belangstelling bij eerdere acties en het beperkte aantal stoelen moet men zich inschrijven voor de informatieavond.

Cookieinstellingen