Spaans gipsy zomerconcert in ruïne Brederode.

Op zondagmiddag 19 augustus geven de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito gepassioneerd concert in de ruïne van Brederode in Santpoort Zuid.

Met temperamentvolle zang en virtuoos snarenwerk wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol weemoed, passie en hartstocht.

Mónica Coronado zingt met heldere stem haar verhalen die ze verzameld en beleefd heeft in haar zwervend bestaan als muzikant. Bij sommige nummers speelt zij ook gitaar. Manito’s spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Hij weet met zijn vurige gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een liveoptreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Het concert is helemaal akoestisch.  De aanvang is 15.00:  entree €12,50 (er kan niet worden gepind) Reserveren kan via [email protected] of telefonisch 06-23259107. Website van de locatie is www.ruinevanbrederode.nl

Cookieinstellingen