Hagelingerweg Santpoort-Noord zes weken dicht door werkzaamheden

Foto: Wim Meijer Fotografie

De Hagelingerweg in Santpoort-Noord is vanaf 6 augustus zes weken dicht door werkzaamheden. Voor fietsers en voetgangers verandert er niets, maar automobilisten worden omgeleid.

Doorgaand verkeer richting Driehuis/IJmuiden moet omrijden via Santpoortse Dreef en de N208. Verkeer naar het zuiden – van IJmuiden/Driehuis naar Santpoort-Noord en Haarlem – kan wel blijven rijden.

Het werk wordt in twee fases uitgevoerd en duurt tot maandag 17 september. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 19.00 uur.

Stiller asfalt
De Hagelingerweg vanaf huisnummers 180/287 tot aan het spoorviaduct wordt opnieuw aangelegd. Dit betekent nieuw ‘stiller’ asfalt op de rijbaan, parkeervakken met nieuwe klinkers, rood asfalt voor de fietspaden, een nieuwe inrit bij de Biezenweg en nieuwe bomen aan de zijkanten. De bomen in de middenberm blijven staan.

Aannemer Kreeft begint met de westkant (oneven huisnummers) vanaf huisnummer Hagelingerweg 285 tot aan het spoorviaduct.

Bereikbaar
De woningen, bedrijven en tuincentra aan de Biezenweg en de Kwekerslaan blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar, maar alleen via de Rijksweg en de Biezenweg. De woningen aan de oostkant van de Hagelingerweg (even huisnummers) zijn alleen te bereiken via Driehuis/IJmuiden. Ook de bussen van Connexxion rijden om.

Cookieinstellingen