Gemeente Velsen verstrekt eerste subsidie uit Winkelfonds

Foto: Gemeente Velsen Facebook (Reinder Weidijk)

Voor de eerste keer heeft de gemeente Velsen subsidie uit het Winkelfonds Velsen toegekend.

Het betreft de ondernemers Jolanda Cheng en haar man Jireh Lim van snackbar lunchroom De Driehoek aan de Galle Promenade in Velserbroek. Zij knappen hun winkelpui op. Wethouder Arjen Verkaik van Economische Zaken verheugd: “Een mooiere zaak, daar wordt het hele winkelcentrum aantrekkelijker van”.

Nu heeft de zaak nog houten gevels en luifels met enkel glas. Straks krijgt de snackbar aluminium luifels met duurzaam dubbel glas. Behalve de renovatie wordt de zaak ook voorzien van een nieuw, modern en hip interieur.

Wethouder Arjen Verkaik feliciteerde het echtpaar persoonlijk: “We zijn blij dat zij hun zaak op deze manier aantrekkelijker maken. We willen als gemeente graag meer ondernemers helpen met deze subsidieregeling. Daar is het Winkelfonds Velsen speciaal voor bedoeld. Ondernemers kunnen subsidie krijgen om hun winkelgevels- en luifels in goedlopende Velsense winkelcentra op te knappen. Ook kan het geld gebruikt worden voor verhuizing naar de zogeheten kernwinkelgebieden. We nodigen alle ondernemers met zulke plannen uit om contact met ons op te nemen!”

Winkelfonds Velsen
Meer informatie over de subsidieregeling Winkelfonds Velsen: www.velsen.nl. U kunt ook contact opnemen met de winkelloods van Velsen, Floor Thomasse [email protected] (link stuurt een e-mail) of met het [email protected] (link stuurt een e-mail).

Cookieinstellingen