Rotaryclub Bloemendaal-Caprera organiseert kerstconcert in Zocherlounge voor goed doel

Foto: ASF (via Rotaryclub Bloemendaal)

Om geld in te zamelen voor Aviation Sans Frontières organiseert Rotaryclub Bloemendaal-Caprera op zondag 17 december een easy-listening-kerstconcert in de Zocherlounge in Bloemendaal. Zangeres Anita Sanders treedt op, begeleid door pianist en gitarist Ed Idema.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Aviation Sans Frontières. Deze organisatie biedt snelle, effectieve humanitaire hulp en geeft cruciale logistieke ondersteuning aan meer dan 180 organisaties. Ook begeleidt Aviation Sans Frontières elk jaar honderden kinderen die dringend medische zorg nodig hebben om operaties te ondergaan.Afgelegen regio’s in ontwikkelingsgebieden zijn vaak moeilijk bereikbaar via de weg, zijn onveilig of de afstanden zijn simpelweg te groot. Hulp per vliegtuig is dan essentieel. Luchttransport is in zo’n geval dé manier om tijdig artsen, medicamenten, patiënten en hulpverleners te vervoeren van en naar deze slecht bereikbare gebieden.

Kaarten bestellen
Wie dit goede doel wil ondersteunen én een leuk kerstconcert op een unieke locatie wil bijwonen, kan kaarten bestellen via [email protected] door 20 euro per kaart over te maken op rekeningnummer NL03 ABNA 0603 0852 02 van Rotary Club Bloemendaal-Caprera, o.v.v. Homesession. Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen.Wat, wanneer, waar, hoe laat en prijs

  • Wat: easy-listening-kerstconcert door Anita Sanders en Ed Idema
  • Wanneer: zondag 17 december 2017
  • Waar: Zocherlounge, Zocherlaan 1, 2061 DK Bloemendaal
  • Hoe laat: Zaal open om 14.00 uur, aanvang 14.30 uur
  • Prijs: € 20,00, inclusief één welkomstdrankje
Cookieinstellingen